tisdag, mars 07, 2006

Han blir bara dummare...

Hittills har han; varit beredd att skicka sin fru till hispan, försökt dölja ett terrorhot, anställt ett psykfall som stabschef, tänkt hemlighålla en presidentmördare, varit beredd att låta terrorister gasa ihjäl en shoppinggalleria, avslöjat den ryske presidentens färdväg till terrorister, varit beredd att låta sin fru dö i en terrorattack mot samme ryske president.
Och allt det här (och säkert något mer jag glömt) på typ tio timmar.

Charles Logan i 24 går inte direkt till historien som den skarpaste tv-presidenten genom tiderna.
Men just som man trodde att han inte kunde göra något dummare smashar han in triumfkortet - hans vicepresident är LELAND PALMER.

Hysteriskt kul för oss gamla Twin Peaks-vänner förstås och nu väntar jag bara på att se resten av hans kabinett - Log Lady som jordbruksminister och Bob som försvarsminister kanske?

2 Comments:

Blogger m said...

Hörrödu, jag har inte sett 24 sen första säsongen. Kan man börja kolla på säsong 5 utan krusiduller eller måste man se 2-4 också (i vilket fall jag hoppar över det helt, orka liksom)? Femte ska ju vara så himla braaaa. Man blir nyfiken.

3:20 em  
Blogger Måns said...

Näe, man behöver inte alls se de andra säsongerna för att fatta.
5:e säsongen bygger till en början till viss del på slutet av den fjärde, men det är en bra resumé i början av första avsnittet så då fattar man.

Klart du ska kolla!

4:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home