lördag, april 15, 2006

Okej att sparka Ari - men fan inte Jeremy Piven

I väntan på att det ska bli juni slukar jag allt jag kommer över om Entourage. Och det har konstigt nog inte varit mycket. Men nu gör iallafall rykten gällande att den del av storyn i säsong tre kommer att handla om hur Vinny Chase sparkar Ari Gould som sin agent. Tydligen hade HBO bokat courtsidebiljetter till en Lakersmatch och där spelat in en scen i vilken Vincent och hans pojkar blir uppvaktade av en annan stjärnagent som spelas av Carla Gugino (hon som blir av med armar och ben i Sin City).

Och visst låter det lovande rent storymässigt med en sparkad Ari Gould. Han har alltid varit som bäst i motgång - minns bara scenen i garaget i slutet av säsong två, när han fått kicken från det stora agentföretaget och upptäcker att varken företagsabonnemanget på mobilen eller hans firmabil är tillgängliga längre. Eller scenen därpå när han sitter i sin assistents upp-pimpade 2 fast & 2 furious-bil och sjunger med i Stevie Wonders For once in my life. Magiskt.

Hoppas bara att detta INTE innebär att Jeremy Pivens karaktär försvinner helt från serien. Det får bara inte ske, men samtidigt tror jag att HBO-gänget är smartare än så.

I väntan på säsong tre av Entourage kan man förresten se Johnny Drama sjunka mot botten med Kurt Russel och Richard Dreyfuss i Poseidon. Ännu en Aquaman i familjen Chase alltså.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du kan vara lugn :-)

8:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home