onsdag, maj 03, 2006

Rädda Veronica Mars - med ett mail

Veckorna innan presentationen av den nya kanalen CW:s programschema blir nervösa. Även om förhandsrapporterna varit försiktigt positiva, känns det som 50/50 att Veronica Mars får en tredje säsong. Trots fans som närmast trekkielikt propagerar för en fortsättning. Men nu finns det iallafall ytterligare en metod att försöka påverka genom.

Det är nöjeskanalen E! som kommit till finalen av sin årliga tittaromröstning SOS - Save one show. Ur ett antal serier vars framtid är osäker, har fem finalister nu tagits fram. De aktuella är, förutom VM, Everwood, One tree hill, Supernatural, och What about Brian. För att visa sitt stöd för någon av dessa skickar man bara ett tomt mail med seriens namn i ämnesraden till tvdiva@eonline.com.

Neptunes finest vann samma omröstning förra året, och fick ju som bekant en andra säsong. I år är tittarsiffrorna fortsatt svaga, och det är väl ärligt talat inte så där skitstor chans att kanalbossarna bryr sig om en mailomröstning. Men vad gör man inte för att få chansen att se deckarprinsessan gå på college.